D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
17 June, 2020

Els clients de bars i restaurants poden seguir gaudint d’Oli de Mallorca en envasos d’autoservei

web-do_oli_mallorca_restauracio_rrss_cat

Servir-se un bon raig d’oli d’oliva verge extra a voluntat directament de la botella és un gest del més habitual a les taules a on predomina la dieta mediterrània i que corria el perill de caure en desús a establiments de restauració amb les mesures de prevenció sanitària.

La eliminació d’elements d’autoservei tals com botelles d’oli o salers sobre la taula, va generar molts dubtes en quant a la forma d’oferir un producte tan essencial dins la nostra gastronomia com és l’oli d’oliva verge extra a bars i restaurants.

Tot i que els envasos monodosi poden semblar la millor alternativa, aquests no acaben d’adequar-se a un producte com el que ofereixen els elaboradors d’Oli de Mallorca, ja sigui per garantir els seus estàndars de qualitat com pel seu compromís amb el medi ambient.

Per això és una gran notícia el dictamen de la Conselleria de Salut i Consum que confirma que el servei d’oli d’oliva verge extra en envasos convencionals -com la ampolla o llauna- a establiments de restauració és sanitàriament segur i correcte seguint mesures de prevenció com la desinfecció amb productes tipus TP4 i baietes d’un sol ús dels envasos entre client i client.

Aquest protocol permetrà als elaboradors d’Oli de Mallorca reactivar la distribució als canals de restauració i garantir que el consumidor gaudeixi d’oli d’oliva verge extra de qualitat elaborat amb totes les garanties a Mallorca.