D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
19 December, 2016

Plats de festa amb Oli de Mallorca al Mercat de Santa Catalina

cuina-nadal-oli-de-mallorca

Oli de Mallorca va convidar al chef del Hotel Restaurant Valldemossa, Ricardo Rossi (guanyador del Concurs Oleotapa que organitza cada any Oli de Mallorca), a preparar uns plats amb Oli de Mallorca amb els que sorprendre aquestes festes.

Rossi, acompanyat pel nostre Ambaixador Manu Ruiz (Cocinando con Catman), va explicar a tots els que ens acompanyaren a l’aula de cuina del Mercat de Santa Catalina com elaborar un Tartar de Salmó amb cremós d’alvocat, crema de fonoll, col llombarda, ous de salmó i galetes d’oli; un Tataki de vedella amb crema de formatge Maó-Menorca, ensalada de tomàtiga amb fruits secs i tosta de pa moreno i Mandonguilles de mé amb cremós de patates al romaní, galeta d’ametlla i puré de ceba caramel·litzada fent servir els verges extra de la DO Oli de Mallorca per potenciar tots el sabors i donar personalitat als plats.

cocina-festiva-oli-de-mallorca

A més d’explicar les receptes, Ricardo Rossi va donar algunes pistes sobre quines varietats d’oli d’oliva verge extra mariden millor amb uns ingredients  i elaboracions i d’altres.