D.O. Oli de Mallorca
   D.O. Oli de Mallorca D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca     D.O. Oli de Mallorca
EN | FR | DE | ES | CA
1 June, 2015

Oli de Mallorca lliura els premis als guanyadors de l’Oleotapa 2015

Lliurament de premis Oleot

 

Els guanyadors de la darrera edició del concurs de tapes amb Oli de Mallorca, Oleotapa 2015, han rebut avui els premis en un acte celebrat a Makro, col·laborador juntament amb l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears en l’organització del certamen.

Josep Oliver, president del CRDO Oli de Mallorca; Carmen Bañobre, directora de Makro i José Luis Mateo, director de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, han sigut els encarregats de lliurar els premis al guanyador,  José Cortés de Diablito i els dos classificats, María Salinas d’Hostal Cuba (segona possició) i Matthias Huber (tercer classificat) de Chiliss nº3)

Recordem que els finalistes s’enfrontaren el passat dia 26 de maig a les cuines de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears demostrant un alt nivell en quant a les tapes presentades, resultant guanyadores la  ‘Gamba de Sóller amb crema de nyora i algues’ de Cortés; el ‘Pa d’Oli de Mallorca amb porc negre, xocolata amb oli i sal, maduixes i herbasana’ de Salinas i ‘Secreto Dorado’ de Matthias Huber.

Amb aquest concurs el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca vol posar en valor l’ús de l’Oli de Mallorca no només en l’elaboració de tapes, si no també la cuina d’autor i creativa.

A l’acte a més del president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, Josep Oliver, i diferents envasadors, també han assistit la directora de Makro, Carmen Bañobre; el director de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, José Luis Mateo; la presidenta de la CAEB, Carmen Planas i el president d’Aspanob, Jaume Coll, entre d’altres.

Els premiats han rebut, a més d’Oli per part de la DO, carrets de productes Makro per un valor total de 400 euros.